در ادامه میخوانیم:
جامع ترین اطلاعات ویزای آلمان
در بین کشورهای منطقه شینگن سفر به آلمان و اخذ ویزا بدون در نظر گرفتن هدف سفرتان کمی دشوار می باشد.
با دریافت اطلاعات ویزای آلمان با سهولت سفر کنید.
با توجه به توافق نامه شینگن که در سال 1985 به دست آمد، شهروندان کشورهای عضو شنگن می توانند بدون ویزا در کل قلمرو شینگن سفر کنند. از طرف دیگر، اتباع کشورهای غیر شنگن مجاز به ورود به کل منطقه با یک سند واحد به نام ویزای شنگن هستند.
هدف اصلی حوزه شینگن برداشتن مرز بین کشورهای عضو است که امکان دسترسی آزاد و مساوی را برای شهروندان هر یک از کشورهای یاد شده از جمله آلمان رافراهم می کند.
هنگام سفر به آلمان مجاز به بازدید از سایر اعضای منطقه شنگن هستید: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین.
با این وجود، همیشه استثناهایی از قانون وجود دارد. بسته به ملیت شما ممکن است شما نیاز داشته باشید یا لازم نیست ابتدا ویزای شینگن را اخذ کنید تا اجازه ورود به منطقه شنگن و آلمان همزمان را داشته باشید.
ویزای کوتاه مدت شینگن به دارندگان خود اجازه می دهد برای مدت حداکثر 90 روز (3 ماه) در یک دوره 180 روزه در آلمان اقامت و اقامت داشته باشند. با این حال، در این مدت شما حق کار کردن نخواهید داشت.
در اینجا خواهید فهمید که آیا برای ورود به آلمان به ویزا احتیاج دارید و اگر بله، چگونگی می توانید درخواست و اخذ ویزای آن را بدست آورید.
آیا به ویزای آلمان نیاز دارم؟
این اولین سؤالی است که باید هنگام تصمیم گیری برای سفر به آلمان به ذهن شما خطور کند. در حال حاضر شهروندان 62 کشور می توانند به منظور توریسم / بازدید و انجام کار تجاری، برای دوره های کوتاه تر از 90 روز طی یک دوره 180 روزه، بدون ویزا وارد آلمان شوند.
اگر شما هیچ یک از این 62 کشور نیستید که با اتحادیه اروپا رژیم بدون ویزا برقرار کرده اند، ابتدا باید ویزا بگیرید، تا اجازه ورود به آلمان را داشته باشید. از طرف دیگر، حتی اگر شما صاحب گذرنامه هر یک از این کشورها باشید، اما هدف شما غیر از گردشگری یا تجارت است و شما نیاز دارید که طی یک دوره 6 ماهه بیش از 90 روز در آلمان بمانید، در این صورت هنوز نیاز به اخذ ویزا دارید.
انواع ویزا در آلمان
بسته به هدف سفر شما به آلمان، انواع مختلف ویزا وجود دارد که در مورد وضعیت شما اعمال می شود. شما قصد دارید به آلمان، تحصیل یا کار یا حتی برای اقامت دائم در آنجا سفر کنید، بر این اساس مجبورید برای ویزای شینگن مراحل متفاوتی را طی کنید.
انواع ویزای آلمان
* ویزای توریستی و بازدید (Tourist & Visitor)
برای افرادی که مایل به ورود به آلمان هستند با هدف مراجعه به دوستان یا خویشاوندان، یا بازدید از گشت و گذار و جاذبه های گردشگری و آشنایی با فرهنگ آلمانی
* ویزای پیوستن به خانواده (Family Reunion Visa)
برای پیوستن به یک اقوام یا شریک زندگی – که ویزای اعضای خانواده ساکنان آلمانی است که مایل به پیوستن به آنها در آلمان هستند.
* ویزای کاریابی (Job Seeker)
به صاحب خود فرصت می دهد تا به آلمان بیاید و به جستجو شغل باشد.
* ویزای تحصیلی و فراگیری زبان (Studying & Language Learning)
برای خارجیانی که مایل به ورود به کشور هستند و تنها هدف شرکت در یک دوره زبان یا ادامه تحصیل در یک موسسه آموزشی در آلمان را دارند.
* ویزای کار (Working Visa)
برای افرادی که شغل خود را در آلمان بدست آورده اند.
* ویزای بازرگانی (Business Visa)
برای افراد تجاری که باید برای مدت زمانی بیشتر از 90 روز در طی 6 ماه با هدف ایجاد شغل در آلمان بمانند.
* ویزای ترانزیت فرودگاهی (Airport Transit Visa)
که برای تعداد بسیار کمی از اتباع کشور ثالث و مقصد لازم است، باید از طریق یکی از فرودگاه های آلمان در مسیر خود به مقصد نهایی خود منتقل شوند.
* ویزای پژوهشگر مهمان (Guest Scientist)
برای دانشمندان یا محققانی که از طرف یک موسسه برای انجام مطالعه یا تحقیق دعوت شده اند.
* ویزای کارآموزی و کارورزی (Training/Internship Visa)
ویزایی است که این امکان را برای حضور در یک آموزش یا کارآموزی برای اتباع کشورهای جهان سوم فراهم می کند.
* ویزای خدمات درمانی (Medical Treatment)
به منظور اجازه به افراد بیگانه با بیماری های مختلف و شرایط پزشکی اجازه ورود به آلمان و جستجوی معالجه پزشکی ایجاد شده است.
* ویزای نمایشگاه ها و گردهمایی های تجاری (Trade Fair & Exhibitions)
برای افرادی که قصد دارند در یک نمایشگاه تجاری یا نمایشگاه شرکت کنند.
* ویزا برای هدف های فرهنگی، گروه فیلم برداری، ورزشی، و رویدادهای مذهبی
(Visa for Cultural, Film Crew, Sports, and Religious Event Purpose)
برای افرادی که قصد دارند وارد آلمان شوند، با هدف شرکت در یک رویداد فرهنگی، ورزشی و مذهبی یا به عنوان بخشی از یک فیلم سینمایی.
شرایط ویزای آلمان
شرایط لازم برای اخذ ویزای آلمان از یک کشور شینگن به کشور دیگر متفاوت است. سفارت آلمان توصیه می کند هر درخواست را با دقت و با آخرین جزئیات انجام دهید. معمولاً سفارت آلمان در هر کشور دارای یک چک لیست به روز شده در مورد شرایط ویزای آلمان برای هر نوع ویزا است.
مدارک زیر برای هر نوع ویزای آلمان لازم است:
فرم درخواست – به درستی با پاسخ های صحیح و صادقانه که مطابق با اطلاعات موجود در سایر اسناد مورد نیاز است، تکمیل شود. فراموش نکنید که می توانید فرم درخواست ویزا آلمان را همینجا در وب سایت ما بارگیری کنید.
گذرنامه – با توجه به شرایط گذرنامه سفارت آلمان، از جمله اعتبار سه ماه فراتر از اقامت برنامه ریزی شده شما در شینگن.
عکس – که باید ظرف سه ماه گذشته گرفته شود و طبق سایر استاندارد های عکس تعیین شده توسط سفارت آلمان.
بیمه درمانی – سندی که تأیید می کند شما بیمه درمانی مسافرتی را بدست آورده اید که بیماری ها اورژانسی و تصادفات را در بر می گیرد، و حتی در صورت مرگ، بازگشت به کشور را بازپرداخت می کند، همچنین کل منطقه شینگن با حداقل پوشش 30,000 یورو یا 50,000 یورو را پوشش می دهد.
برنامه سفر (مسافرت سفر) – که شامل اثبات رزرو بلیط مسافرتی / مسافرتی شما یا سایر مدارکی است که حمل و نقل در نظر گرفته شده را نشان می دهد، همچنین اثبات کاری را که قصد دارید در آلمان در مدت زمانی که می خواهید بمانید انجام دهید.
اثبات مدارک مالی – اسنادی است که ثابت می کند مبلغی برای تأمین مالی خود در طول اقامت برنامه ریزی شده خود در آلمان دارید. آخرین پرینت بانکی و تمکن مالی که نشان می دهد شما بودجه کافی برای صرف هزینه های خود در هر روز در آلمان داشته باشد. اگر اثبات تأمین مالی خود امکان پذیر نباشد، متقاضی می تواند اظهارنامه رسمی شخص ثالثی را که مایل به تأمین هزینه سفر خود است و در آلمان همراه با اثبات وسایل مالی خود باشد، ارائه کند.
بسته به نوع ویزا و در بعضی موارد در کشور محل اقامت و تابعیت شما، شرایط دیگری برای ویزای آلمان نیز وجود دارد که طبق درخواست سفارت یا کنسولگری در آنجا که می خواهید در کشور خود متقاضی شوید، آنها را ارسال کنید.
فرآیند درخواست ویزا در آلمان
درخواست ویزای شینگن شامل پروسه بین متقاضی و سفارت می باشدو پس از بررسی مدارک ومستندات ارائه شده طبق لیست سفارت جواب دریافت خواهد شد، در اینجا راهنمای گام به گام روند درخواست ویزای آلمان آمده است.
از سفارتخانه بخواهید تا چک لیست مدارک موردنیاز نوع ویزای مورد نظر خود را که می خواهید درخواست کنید.
فرم درخواست را با اطلاعات صحیح تکمیل کرده و مدارک لازم را برای ویزا خود بدست آورید.
مصاحبه ای را در سفارت آلمان در کشور محل اقامت خود تعیین کنید. اولین برنامه ریزی برای قرار ملاقات شش ماه قبل از سفر شما است.
هزینه ویزا را پرداخت کرده و رسید را پیش تا زمان تحویل گذرنامه نزد خود نگهدارید.
زمان مقرر وقت خود در سفارت برای مصاحبه با تمام اسناد مورد نیاز در سفارت حضور بهم رسانید. مصاحبه حدود ده دقیقه به طول خواهد انجامید که در طی آن افسر کنسولی مدارک شما را بررسی کرده و در مورد سوابق و هدف سفر شما به آلمان چند سؤال از شما خواهد پرسید.
هزینه ویزای آلمان
هزینه ویزای آلمان بسته به نوع ویزایی که برای این کار طراحی کرده اید متفاوت است. به طور کلی ویزاهای آلمان و اروپا نسبت به ویزاهای آمریکا، کانادا و حتی هند ارزان تر است. علاوه بر این، با یک ویزا واحد قادر خواهید بود بیشتر قاره اروپا را گشت و گذار کنید.
به طور کلی، ویزای اقامت کوتاه مدت آلمان 80 یورو و ویزای اقامت طولانی 75 یورو است. با این وجود، باید آن را بررسی کنید زیرا برخی از متقاضیان معافیت ویزای ویزا دارند.
فرایند بررسی ویزا در آلمان
این یک قاعده کلی است که سفارتخانه های آلمان در سراسر جهان، که تنها مرجع قانونی برای ارزیابی مدارک هستند، که حدود 15 روز کاری و بیشتر درخواست ویزای آلمان را بررسی می کنند. در زمانهای این زمان بیشتر خواهد شد.
بسته به نوع ویزا یا در برخی موارد بسته به وضعیت خاص متقاضیو یا وضعیت کشور آلمان ویا اوضاع سیاسی و… ممکن است تأخیر وجود داشته باشد.