موسسه حقوقی دکتر مهدی براتعلی پورموسسه حقوقی دکتر مهدی براتعلی پورموسسه حقوقی دکتر مهدی براتعلی پور

مهاجرت به آمریکا

آمریکا


ایالات متحده آمریکا یا (United States of America) و به اختصار USA، کشوری مستقل در آمریکای شمالی بین کانادا و مکزیک و اقیانوس اطلس و آرام است. ایالات متحده سومین یا چهارمین کشور بزرگ جهان با بیش از 9.4 میلیون کیلومتر مربع جمعیت است، به استثنای سرزمین اصلی، با دولت فدرال 50 ایالت فدرال، پنج منطقه خودمختار و مجموعه ای از جزایر پراکنده. . 330 میلیون نفر تا سال 2020 سومین کشور پرجمعیت جهان است. پایتخت ایالات متحده واشنگتن دی سی است. و پرجمعیت ترین شهر آن نیویورک در ایالت نیویورک است.

مهاجرت به آمریکا نقشه آمریکا

ایالات متحده بیشترین سهم از ثروت جهانی را در جهان دارد. ایالات متحده از نظر چندین شاخص اقتصادی-اجتماعی مانند متوسط دستمزد، شاخص توسعه انسانی سرانه تولید ناخالص داخلی و سودآوری سرانه در بین جهان در رتبه بالایی قرار دارد. ایالات متحده قدرتمندترین نیروهای مسلح جهان را دارد. بودجه و مخارج نظامی ایالات متحده بیش از یک سوم کل بودجه نظامی جهان را تشکیل می دهد. ایالات متحده در سیاست، فرهنگ و علم پیشرو در جهان است. از نظر مساحت کل زمین و آب، ایالات متحده سومین کشور بزرگ جهان پس از روسیه و کانادا است.

مهاجرت به آمریکا


ایالات متحده آمریکا یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرت است. از جمله دلایل مهاجرت گسترده به آمریکا می توان به سیستم دانشگاهی قوی و اقتصاد کارآمد و  سیاست مهاجرتی آن متنوع ترین راه ها را برای مهاجرت به ایالات متحده برای استفاده حداکثری از پتانسیل مهاجران جدید ارائه کرده است. ویزای آمریکا به دو دسته ویزای مهاجرتی آمریکا و ویزای غیر مهاجرتی آمریکا تقسیم می شود. متقاضیان مهاجرت به ایالات متحده می توانند پس از ورود به ایالات متحده ویزای مهاجرتی برای اخذ اقامت دائم و گرین کارت ایالات متحده را دریافت کنند.

روش های متنوع مهاجرت به آمریکا اشاره کرد که تقریبا به هر قشری از جامعه امکان مهاجرت را می دهد.

مهاجرت به آمریکا

از مزیت های مهاجرت به آمریکا میتوان به، برخورداری از تکنولوژی‌های روز دنیا، زیرساخت های اقتصادی قوی و پایدار، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری اشاره کرد. همچنین این کشور انگلیسی زبان است.

روش های مهاجرت به آمریکا


  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت از طریق کار
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق تولد
  • مهاجرت نخبگان(ویزای EB1)
  • مهاجرت با ویزای خانوادگی
  • مهاجرت از طریق لاتاری

مهاجرت تحصیلی به آمریکا


متقاضیان تحصیل در آمریکا باید ویزای تحصیلی دریافت کنند. این ویزا اغلب با مصاحبه همراه است و متقاضیان باید بتوانند دلایل و اهداف خود را برای تحصیل در این کشور به وضوح بیان کنند. بنابراین به سطح بالایی از زبان انگلیسی نیاز دارید. تحصیل در تمامی مقاطع در آمریکا امکان پذیر است اما تحصیلات تکمیلی و دکترا در آمریکا بیشتر است. طول دوره دکترا در این کشور حدود پنج الی شش سال می باشد. 

مهاجرت به آمریکا مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیلتحصیل در ایالات متحده از طریق مدرسه آسان نیست. مدارس خصوصی شهریه های بالایی را پوشش می دهند و البته امکانات آموزشی بسیار بالایی دارند، اما مدارس دولتی برای دانش آموزان آمریکایی رایگان است و سیستم آموزشی آنها نسبت به مدارس خصوصی عادی تر است.

دانش آموزان بین المللی به راحتی در مدارس ایالات متحده پذیرش نخواهند شد و معمولا دانش آموزان غیر آمریکایی نمی توانند در مدارس ایالات متحده تحصیل کنند مگر اینکه با والدین خود وارد ایالات متحده شده باشند و والدین آنها در ایالات متحده اقامت داشته باشند.

مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل راه خوبی برای گرفتن گرین کارت می باشد. به همین خاطر از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. موسسه حقوقی مهاجرتی دکتر مهدی براتعلی‌پور از ابتدا تا دریافت ویزا، همراه شما خواهد بود.

مهاجرت از طریق کار


مهاجرت کاری به آمریکا یکی دیگر از راه های مهم مهاجرت به این کشور است. اگر قصد مهاجرت به ایالات متحده را گرفته اید، پس حتما می خواهید گرین کارت آمریکا را دریافت کنید، اما با توجه به انواع مختلف ویزاهای آمریکا، باید این را در نظر داشته باشید که معمولا تمام این ویزاها به دریافت یک کارت سبز ختم نمیشود.

مهاجرت کاری به آمریکا در حال حاضر برای ایرانیان دشوار است و با ویزای H1B امکان پذیر است. ویزای موقت H1B برای کار در مشاغل تخصصی است که نیاز به مدرک دانشگاهی دارند و به همین دلیل بسیاری از دانشجویان ایرانی در آمریکا پس از فارغ التحصیلی از این کشور برای این ویزا اقدام می کنند. 

برای مهاجرت کاری به آمریکا باید تخصص حرفه ای در شغل، تجربه کاری کافی و ارتباط خوب با کارفرمایان این کشور داشته باشید .

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری


اقامت در آمریکا از طریق سرمایه گذاری و از طریق ثبت شرکت ساده ترین راه برای دریافت گرین کارت است. سرمایه گذاران می توانند در شرکت خود یا در شرکت هایی که توسط مراکز منطقه ای تایید شده اند سرمایه گذاری کنند. در این روش هیچ محدودیت سنی ندارد و مدرک زبان هم نیاز نیست. حداقل مبلغ سرمایه گذاری 900000 دلار است که باید به مدت دو سال باقی بماند و منجر به ایجاد شغل در ایالات متحده شود. 

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای EB5


روش اول: متقاضی می تواند 500،000 دلار در مناطق با بیکاری بالا در آمریکا سرمایه گذاری کند. 50 درصد از کل (10000 ویزا در سال) این سرمایه گذاران باید در پروژه هایی در مناطق روستایی و مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا سرمایه گذاری کنند. سرمایه دار باید مدرکی دال بر نحوه جذب سرمایه خود ارائه دهد. معمولا ظرف 18 ماه گرین کارت، کارت اقامت دائم ایالات متحده، دریافت خواهید کرد.

کارت اقامت دائم ایالات متحده یک مجوز اقامت، تحصیل و کار در ایالات متحده برای خود فرد و خانواده او است.

روش دوم: مبلغ سرمایه گذاری برای این گروه از افراد 1 میلیون دلار است. این نوع سرمایه گذاری مستلزم حضور و فعالیت سرمایه گذار در شرکت و کسب و کار راه اندازی شده . به کارگیری حداقل 10 شهروند آمریکایی یا بیشتر یا کسانی است که اجازه کار در ایالات متحده را دارند.

مهاجرت از طریق ازدواج


افرادی که قصد مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا را دارند و با یک شهروند آمریکایی ازدواج کرده اند،و ویزای نامزدی و ازدواج آمریکا را دریافت کردند و مقامات آمریکایی با ازدواج آنها موافقت کرده است، می توانند پس از مدتی با یک شهروند غیر آمریکایی ازدواج کنند.

پس از ازدواج، یک همسر یا مقیم دائم آمریکا می تواند خود را به عنوان حامی و حامی معرفی کند و زوج می توانند فرم درخواستی را به خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده ارسال کنند. سپس اداره مهاجرت ، روند قانونی متفاوتی را برای بررسی پرونده آنها انجام می دهد. متقاضیان می توانند 3 سال پس از دریافت این اقامت برای شهروندی ایالات متحده درخواست دهند.

اقامت دائم از طریق ازدواج به شخص متقاضی که همسر تبعه آمریکایی یا دارنده گرین کارت آمریکا می باشد، تعلق می گیرد.

مهاجرت از طریق تولد


مهاجرت به آمریکا مهاجرت به آمریکا از طریق تولدتولد فرزند در کشورهای مختلف دارای دو قانون است. این قانون ها به قانون خاک و قانون خون معروف اند. خون یعنی که تابعیت فرزند در صورتی اعطا می شود که حداقل یکی از والدین تبعه آن کشور باشد. با این حال، کشورهایی که تابعیت کشور را دارند، تنها در صورتی تابعیت دریافت می کنند که والدین تابعیت آن کشور را نداشته باشند، فقط به این دلیل که کودک در این کشور متولد شده است. این یعنی قانون خاک. بسیاری از مردم می خواهند برای فرزند خود از بدو تولد برای شهروندی ایالات متحده درخواست دهند. بنابراین بازار زایمان در آمریکا برای گرفتن پاسپورت آمریکایی بسیار داغ است.

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد برای والدین چندان راحت نیست، زیرا فرزند پس از 21 سالگی می تواند برای دریافت گرین کارت والدین خود اقدام کند، و همینطور تمامی هزینه های پزشکی و زایمان تحت پوشش بیمه نیست و متقاضیان باید خودشان آن را پرداخت کنند.

مهاجرت نخبگان به آمریکا (ویزای EB1)


ویزای EB1 ایالات متحده به سه دسته تقسیم میشود:

دسته اول: افرادی که استعدادهای استثنایی در ورزش، هنر یا علم دارند.

دسته دوم: مدیران ارشدی که مشاغل خارج از ایالات متحده را اداره می کنند.

دسته سوم: اساتید و محققین برجسته دانشگاه ها که حداقل 3 سال سابقه تدریس و تحقیق داشته باشند و در سطح بین المللی شناخته شده باشند.

برای آشنایی با ویزای EB-1 آمریکا روی عکس زیر کلیک کنید.

ویزای EB-1 آمریکا

در هر یک از سه دسته بالا باید ثابت کنید که استعداد عالی در این زمینه ها دارید.

مهاجرت با ویزای خانوادگی


این نوع ویزا به عنوان یک رابطه مستقیم بر اساس رابطه خانوادگی نزدیک با یک شهروند ایالات متحده توصیف می شود. انواع ویزای فامیلی آمریکا عبارتند از:

  • ویزای IR2: برای فرزندان مجرد زیر 21 سال که والدین آنها شهروند آمریکا هستند.
  • ویزای IR5: برای والدینی که فرزندانشان شهروند آمریکاه هستند.
  • ویزای F2-A: برای همسران افرادی که گرین کارت آمریکا دارند.
  • ویزای F2B: برای افراد زیر 21 سال مجردی که هر دو والدین گرین کارت آمریکا دارند.
  • ویزای F1: برای فرزندان مجرد بالای 21 سال که والدین آنها شهروند آمریکا اند.
  • ویزای F3: برای فرزندان متاهل که والدین آنها شهروند آمریکا هستند.
  • ویزای F4: برای خواهر و برادر شهروندان آمریکایی است.

مهاجرت از طریق لاتاری


مهاجرت به آمریکا لاتاری گرین کارتلاتاری برای افزایش تنوع قومیتی در این کشور طراحی شده است و هر کشور دارای سهمیه خاصی است. افراد بالای 18 سال با داشتن پاسپورت معتبر، عکس شخصی و مدرک دیپلم می توانند در قرعه کشی ثبت نام کرده و شانس خود را برای برنده شدن در آن امتحان کنند. افراد زیر 18 سال نیز می توانند با ثبت نام از طریق والدین خود شانس خود را امتحان کنند. سیستم قرعه کشی به صورت تصادفی است و برندگان می توانند به همراه خانواده خود به این کشور مهاجرت کنند. 

به لاتاری، گرین کارت آمریکا هم گفته میشود چراکه برندگان این قرعه کشی میتوانند گرین کارت آمریکا و سپس اقامت دائم آمریکا را دریافت کنند.

گزینه های شما برای مهاجرت به ایالات متحده چیست؟


هر ساله هزاران نفر برای بازدید، کار و زندگی به ایالات متحده مهاجرت می کنند. از این گذشته، آمریکا به عنوان سرزمین فرصت ها شناخته می شود. اما برای بازدید یا در نهایت انتقال به ایالات متحده، فرد باید ویزای معتبر یا گرین کارت را به دست آورد. این هدف را می توان از راه های متفاوتی دنبال کرد. برخی منجر به اقامت موقت و برخی دیگر به اقامت دائم می شوند.
مهاجرت ایالات متحده به دو دسته اصلی تقسیم می شود:

1-ویزاهای موقتی: ویزاهای بازدید، تحصیل یا کار، معروف به ویزای غیر مهاجرتی

2-اقامت دائم: کارتهای سبز برای خانواده یا اشتغال، معروف به ویزای مهاجرتی

وکیل مهاجرت به آمریکا


مهاجرت یک فرایند زمان بر و چالش برانگیز است. داشتن وکیل یا مشاور مهاجرت می تواند این روند را تسریع کرده و میزان موفقیت پرونده مهاجرت شما را افزایش دهد.

موسسه حقوقی مهاجرتی دکتر براتعلی پور

احتمالا می دانید که موارد زیادی وجود دارد که می تواند باعث شود درخواست دریافت اقامت شما رد شود یا حتی چندین سال از مهاجرت به آمریکا منع شوید. یک وکیل مهاجرت، شما را با این قوانین و آخرین قوانین راهنمایی می کند.